logo logo
logo logo
logo logo

Tengerszem u.-i telephelyünkön utódunk a

Lambda Systeme Kft.
Budapest M3 építőanyag szakkereskedése

A Budapest 1142
Tengerszem u. 90.
Tel: 36-20-947-7101,
36-20-444-1592
Email: m3@lambda.hu

Nyitólap
Kapcsolat Webáruház Menü Termékek

Homlokzatszigetelés bosszúságok nélkül !

Titkok a homlokzatszigetelésről kizárólag háztulajdonosoknak

Hőszigetelő rendszerek

Hogyan kerülhetök el a viták és a hosszantartó felfordulás ?

Hogyan tehetünk szert a tudásra, melynek segítségével a homlokzatszigetelési munkák során képesek leszünk kiválasztani a számunkra legkedvezőbb anyagokat és legmegbízhatóbb kivitelezőket, elkerülve ezáltal a szakszerűtlen, elhamarkodott munkát, az ebből származó jelentős károkat, a meddő vitákat és az elkeserítően hosszúra nyúló felfordulást?

Titkok a homlokzatszigetelésről

Ebben segít Önnek a TIVADAR Kft. Titkok a homlokzatszigetelésről kizárólag háztulajdonosoknak című kiadványa, amely unalmas műszaki ismertetők helyett friss, életszerű döntési helyzetek sorozatán vezeti végig az ingatlanok tulajdonosait.   letöltés itt

Bevezetésképpen egy hőszigetelés történetén keresztül bemutatja az átgondolatlan takarékosságból és a kivitelező nem eléggé körültekintő kiválasztásából származó veszélyeket, majd ismerteti a homlokzati hőszigetelő rendszerek anyagait és gyakorlati tanácsokat ad azok kiválasztására.

Rámutat a hőszigetelő rendszer azon elemeire, melyeknek anyagszükséglete a kivitelezés során jelentősen megnőhet ezáltal árbombát generálva, és azokra a módszerekre, melyekkel költségmegtakarítás érhető el.

Felhívja a figyelmet a párásodással, penészesedéssel kapcsolatos hiedelmekre és a józan tényekre. Jelzi a veszélyét a piacon felbukkanó műszakilag alá nem támasztott, vagy ködösen megfogalmazott hatásosságú hőszigetelő csodaaanyagok alkalmazásának, majd a kivitelezésre és a jogbiztonságra tér rá.

Módszereket ad a kivitelező kiválasztására, hangsúlyozza a szerződéskötés fontosságát és tudatosítja a megrendelő kiszolgáltatottságát abban az esetben, ha az anyagköltség és munkadíj kifizetések számlával nem igazolhatók.

A húsz témakört 26 oldalon e-book formájában megjelenítő kiadvány ingyenesen az Ön rendelkezésére áll. Az évekkel ezelőtt megjelent kiadvány még mindíg igen sok hasznos információt tartalmaz. Közkedveltségére jellemző az, hogy az e-book-ot a szerzői jogokat nem tisztelve többen honlapukon megjelentették. A letöltéséhez csak annyit kell tenni, hogy a alábbi Letöltés itt feliratra, vagy a képre kattint

letöltés itt

Letöltéstivadar logo
- Építőanyagok nemcsak szakembereknek -
Powered by W3.CSS