logo logo
logo logo
logo logo

Tengerszem u.-i telephelyünkön utódunk a

Lambda Systeme Kft.
Budapest M3 építőanyag szakkereskedése

A Budapest 1142
Tengerszem u. 90.
Tel: 36-20-947-7101,
36-20-444-1592
Email: m3@lambda.hu

Nyitólap
Kapcsolat Webáruház Menü Termékek

Kapcsolat

Elérhetőség, üzenetküldés, megközelítés

Lambda Systeme Kft.
Lambda M3 üzlete

Cím:  1142 Budapest Tengerszem u. 90.
Telefon:  36-20-947-7101,  36-20-444-1592
E-mail:  m3@lambda.hu
Web:  www.lambda.hu
Web áruház: www.lambdawebaruhaz.hu
Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 07h-tól 16h-ig

Kérdéseit, üzeneteit az alábbi mezőbe beírva küldheti el:

Elhelyezkedés:  A vállalkozás az M3 autópálya XIV. kerületi bevezető szakasza mellett az észak-nyugati (Rákosrendező felőli) oldalon elhelyezkedő ÖMV benzinkút mögött található.


custom google maps embed

Megközelítés:

1.) A városhatár (M0) irányából gépkocsival:  Az M3 bevezető szakaszán a városközpont felé a XV. kerületből a Zuglói körvasút felett átívelő hídon érkezünk meg a XIV. kerületbe. A hídlejárótól kb. 50 méterre jobboldalon látható az ÖMV benzinkút melynek kijáratán elhagyva az autópályát pontosan a benzinkút mögött található meg a Tivadar Kft. telephelye.

2.) A városközpont irányából gépkocsival: Az Árpád híd - Róbert Károly körút, a Hősök tere Koós Károly sétány, vagy a Hungária körút irányából rá kell hajtani az M3 autópálya bevezető szakaszára Miskolc irányában. A Nagy Lajos király úti híd alatt áthaladva az autópályát a következő kijáratnál (Fűrész utca) vagy a második kijáratnál (Rákospatak utca) vagy legkésőbb a harmadik kijáratnál ÖMV benzinkút) el kell hagyni és az autópálya mellett ( a zajvédőfal külső oldalán ) futó szervízúton (Kacsóh Pongrác út) kell Miskolc irányában tovább hajtani. Az út balkanyarral átvezet az autópálya alatt és a városközpont irányába fordul vissza. Innen már látható az 1. pontban említett ÖMV benzinkút, amely mögött a Tivadar Kft. telephelye található.

3. A városközpont irányából tömegközlekedéssel: A Milleniumi (Kis) földalatti végállomása elől induló 25-ös busszal el kell menni a Rákospatak állomásig, ott az autópálya fölött átívelő felüljárón át kell kelni a túlsó oldalra. A felüljáróról leérkezve jobbra elindulva Kb. 70-80 m-re található meg a Tivadar Kft. telephelye. Aki szeretné elkerülni a felüljárót, annak a Madách tér - Kis körút irányából érkező 74-es trolival, vagy a Milleniumi (Kis) földalatti Mexikói úti végállomásának közeléből induló 74/A trolival el kell menni a Csáktornya parki végállomásig. Itt az autópálya alatt átvezető gyalogúton átkelve a városközpont felé visszafordulva láthatóvá válik az 1. pontban leírt ÖMV benzinkút, amely mögött a Tivadar Kft. telephelye van.

tivadar logo
- Építőanyagok nemcsak szakembereknek -
Powered by W3.CSS