logo logo
logo logo
logo logo

Tengerszem u.-i telephelyünkön utódunk a

Lambda Systeme Kft.
Budapest M3 építőanyag szakkereskedése

A Budapest 1142
Tengerszem u. 90.
Tel: 36-20-947-7101,
36-20-444-1592
Email: m3@lambda.hu

Nyitólap
Kapcsolat Webáruház Menü Termékek

Újdonságok

MAPETHERM PS Silancolor

Villa Trapani

Hőszigetelő rendszer kompromisszumok nélkül

Kifogástalan minőség, kifinomult elegancia és hosszú élettartam jellemzi a MAPEI ezen prémium kategóriájú hőszigetelő rendszerét. A bevizsgált alapanyagok, a  gyártás során végzett folyamatos minőségellenőrzés, a tervezési és alkalmazástechnológiai segítségnyújtás, valamint a MAPEI által vizsgáztatott szakképzett kivitelezők választásának lehetősége az anyag- és kivitelezési hibákat kizárja.

A laboratóriumi teszteken kitűnőre vizsgázott Mapetherm ragasztótapasz és a magas szilikongyanta tartalmú, emiatt portaszító, vizlepergető, öntisztuló tulajdonságait akár több évtizedre is megőrző páraáteresztő Silancolor Tonachino vékonyvakolat a tapadást segítő Silancolor Base Coat alapozóval és a rendszer többi minősített elemével együtt pedig az elkészített hőszigetelő rendszer hosszú élettartamát garantálja.

La Piazza A rendszer minőség tanúsítása az Európai Únió ETAG004 (the European Technical Approval Guideline) előírásai szerint történt, melyet a honosítás során a magyar harmonizált szabványok szerinti vizsgálatok is követtek.  A hőszigetelő rendszer elismerését a hazai gyártók által alapított  Kiváló Építési Termék védjeggyel történő kitüntetés is jelezte.

Az hogy a MAPETHERM PS Silancolor hőszigetelő rendszer anyagköltsége négyzetméterenként bruttó 400 - 600 Ft-tal magasabb egy átalagos minőségű akrilátgyanta vakolatú hőszigetelő rendszer áránál, nem meglepő. A kérdés az, hogy mit kapunk ennek az átlagos családi háznál bruttó 80 - 120 ezer Forint többletkiadásnak a fejében?

Nagyon sok mindent: ¤ Kapunk egy az egyéni elképzeléseink megvalósítását szolgáló gazdag, harmonizáló színvilágot, ¤Kapunk a döntésünket megkönnyítését segítő színmintát, ¤ Családi ház Tárnok Kapunk egy szemet gyönyörködtető látványt, melyet a nem fakuló szépen strukturálható vakolat hosszú időre megőriz számunkra, ¤ Kapunk tervezési és kivitelezési műszaki segítséget, ¤ Kapunk folyamatosan ellenőrzött gyártási technológiával készült kiváló minőségű anyagokat, ¤ Kapunk képzett, a MAPEI által vizsgáztatott és garantált kivitelezőket, ¤ Kapunk biztonságot, mert a kifogástalan anyagokból szakértő kezek által elkészített munka megóv bennünket a későbbi bosszúságoktól, ¤ Kapunk rendszergaranciát, azaz a komplett rendszer minden egyes eleméért és ezek egymással történő együttműködéséért  a MAPEI Kft. vállalja a felelősséget ¤ Kapunk problémáinkra érzékeny, segítő személyes kapcsolattartást, szállítási- és árgaranciát valamint reklamációkezelési- és kivitelezői szakember garanciát is.

A MAPETHERM Silancolor PS homlokzati hőszigetelő rendszer felüdülést kínál mindazoknak akik, úgy érzik, hogy a tömegkiszolgálás minőségsilányító árharcát kikerülve egyéni ízlésüket tükröző igényes környezet kialakításában szeretnék megtalálni megelégedettségük forrását. 

                   

dr Tivadar János


Lambda logoA MAPETHERM PS Silancor hőszigetelő rendszer megrendelhető a Lambda Systeme Kft. 1142 Budapest Tengerszem u. 90. sz alatti Budapest M3 építőanyag szakkereskedésében, vagy a Lambda Systeme Kft. https://lambdawebaruhaz.hu címen található internetes áruházában. A Budapest M3 szakkereskedés és a https://lambdawebaruhaz.hu internetes áruház telefonos és email elérhetőségeit a nyitólap tartalmazza.

      Képek: Villa Trapani, La Piazza (www.mapei.it), Családi ház Tárnok (www.mapei.hu)


tivadar logo
- Építőanyagok nemcsak szakembereknek -
Powered by W3.CSS